print Energifordeling pr portion

Bagt aubergine-tomat tapanade

Af Majbritt L Engell, Netslank 332 kcal pr portion (423g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

1 fed hvidløg
20 gr olie
75 gr aubergine
150 gr tomater
31,25 gr mørke svampe
110 gr hakkede tomater
4 ml Sambal Oelek
1 tsk basilikum (en lille tsk.)
1 tsk salvie (en lille tsk.)
1 spsk soja
12,5 gr mandler eller cashew-nødder
1/2 spsk Sukrin
Karry

Fremgangsmåde

Hak hvidløg, tomater, aubergine og rens svampene og del dem.

Bland alle ingredienser i en skål (undtagen mandler og Sukrin) og hæld det i et ildfast fad.

Hak mandlerne og drys dem og Sukrin over.

Bages i ovnen ved 200° i 50 min. Husk at røre undervejs.

Lad det trække/køle 5 minutter før servering.

Tip: Spis 200 g kød eller fisk til denne ret.