Varer til 2 person
Ingredienser til 2 person
600 g pangasius
½ pose frossen spinat
2 friske tomater skåret i skiver
1-2 tsk tørret estragon
lidt karry
70 g skæreost i skiver 30+
50 g feta max 5%
salt og peber
Tilbehør:
1 hokkaidogræskar
2 fed hvidløg
1 dl fromage frais
salt, peber, karry
Lidt grøn salat
Fremgangsmåde
Optø fisk og spinat.
Pres væden ud af spinaten ved at trykke det let i hånden.
Læg spinaten i bunden af et ildfast fad.
Skær hver fisk i 3 stykker og anret dem på spinaten.
Drys med krydderier.
Læg tomatskiverne udover.
Læg skæreosten oven på fisken og knust fetaosten udover resten af fadet.
Bag retten i ca. 20 minutter ved 200 grader, indtil osten er smeltet og gylden.
Flæk hokkaidoen, skræl den og fjern kernerne.
Kog den mør, ca. 20 min.
Hæld vandet fra og lad det dampe af.
Pres hvidløg ned over hokkaidoen og tilsæt fromage frais.
Blend den med en stavblender og amg til med karry, salt og peber.
Server evt. en grøn salat til.