Varer til 12 portion
Ingredienser til 12 portion
80 gr flydende oliemargarine
150 gr sukrin
2 tsk fintrevet citronskal (økologisk)
4 stk æg
100 gr mandler
150 gr rugmel
2 tsk bagepulver
200 gr skyr
40 gr grofthakkede valnødder
40 gr tørrede abrikoser
2 tsk flydende sødemiddel
Fremgangsmåde
Rør fedtstof, Sukrin og citronskal godt sammen, tilsæt flydende. Tilsæt ét æg ad gangen og rør godt mellem hver. Blend mandlerne til mel, bland det med rugmel og bagepulver og vend det i dejen skiftevis med skyren. Hak valnødderne og chokolade og kom det i dejen. Fordel dejen i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter) og bag kagen i 45 min ved 175 grader. Lad kagen køle af på en bagerist inden du serverer den.
TIP Kagen bliver lækker svampet og mætter dejligt. Kombinationen af protein, fibre og fedt gør den god efter træning.