Varer til 12 portion
Ingredienser til 12 portion
BUND
100 gr flydende Kærgården eller flydende Becel
100 gr hasselnødder
120 gr rugmel
30 gr sukrin eller SuperSød
1/2 tsk kanel
1/2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk natron
FYLD
250 gr æbler
100 gr sukkerfri hvid chokolade
75 gr valnødder eller pecannødder
2 spsk pæresaft (Fun Light)
1 stk lille æske Werthers sukkerfri bolcher (42 g)
4 spsk Sukrin
Fremgangsmåde
Bund:
Hak hasselnødderne groft og bland dem med fedtstoffet.
Tilsæt rugmel, strøsukker, kanel, vanilje og natron.
Rør dejen sammen.
Smør den ud med en våd ske på en tærteform belagt med bagepapir.Bag bunden i 25 minutter ved 200°
Fyld:
Hak æblerne i fine tern eller skær dem i skiver.
Hak den hvide chokolade og knus valnødderne.
Bland det hele sammen med pæresaft.
Hak Werthers bolcher med en kniv og rør dem med resten af ingredienserne til fyldet (undtagen Sukrin).
Når kagebunden er færdigbagt, hældes fyldet ud over kagen.
Drys med 2 spsk Sukrin på toppen og bag kagen færdig, 30-40 minutter til.
Lad kagen køle lidt af og drys med de sidste 2 spsk Sukrin.