Varer til 15 portion
Ingredienser til 15 portion
100 g sukkerfri chokolade
40 gr sukkerfri Werthers bolcher
2 stk æg
2-3 tsk flydende sødemiddel
1,5 dl minimælk
1 dl Perfect Fit
1 dl cacaopulver (50 g)
100 gr rugmel
2 tsk bagepulver
2 tsk kanelpulver
1 dl fromage frais
Fremgangsmåde
Hak chokolade og Werthers bolcher groft.
Pisk æg, flydende sødemiddel og minimælk godt sammen med et piskeris.
Bland Perfect Fit med cacaopulver, rugmel, bagepulver og kanelpulver og rør det forsigtigt i æggeblandingen.
Tilsæt chokolade, Werthers og fromage frais og rør det hele forsigtigt sammen med en ske.
Hæld dejen i et ildfast fad med bagepapir i og bag kagen ved 200° i 35-40 min på midterste rille.
Lad kagen afkøle 5 min, før den skæres ud til 15 brownies.