print Energifordeling pr personer

PCO ris a' la mande

Af Ida, Netslank 301 kcal pr personer (122g)

Varer til 6 personer

Ingredienser til 6 personer

100 g perlebyg
Vand
3 dl minimælk
250 ml piskefløde
1 vaniljestang
1 tsk flydende sødemiddel
100 g smuttede mandler

Fremgangsmåde

Skyl perlebyggene i en si.

Dæk perlebyg med vand i en gryde og lad det koge op.

Tilsæt mælk og kog forsigtigt grøden op.

Skru helt ned på laveste og lad grøden simre under låg i 1 time.

Rør i gryden undervejs.

Lad den færdige grød køle af.

Pisk fløden til skum og vend forsigtigt grøden heri.

Tilsæt vanilje og smag til med flydense sød.

Hak mandlerne og tilsæt dem.

Tip: Server Isis eller Cervera sukkerfri kirsebærsovs til (lun eller kold).