Varer til 1 person
Ingredienser til 1 person
125 g lakse- eller ørredfilet
100 g hytteost
250 g frossen spinat
Salt og peber
1 knsp muskatnød
2 tsk (10 g) Touch of Taste grøntsagsbouillon
150 g kartofler
2 tomater
TIP: For at gøre opskriften PCO- og Spis maven flad-venlig, erstat da 150 g kartofler med 200 g groft grønt af eget valg (uden majs og ærter).
Fremgangsmåde
Kom spinaten i et fad i ovnen ved ca. 180 grader, indtil den er tøet op. Tag fadet ud og bland hytteost og Touch of Taste i fadet, rør godt rundt med muskat, salt og peber. Stil det ind i ovnen igen og lad det bage yderligere 15 min. ved varmluft for at trække væsken ud. Tag fadet ud og tryk laksen ned i den grønne blanding og læg skiver af frisk tomat ovenpå. Bag i ovnen endnu 15 min.
Server evt. med frisk citron.