print Energifordeling pr stk

Pæretærte

Af Ida, Netslank 207 kcal pr stk (94g)

Varer til 10 stk

Ingredienser til 10 stk

6 pærer
100 g smør
50 g valnødder eller mandler
120 g mandler, malet til mel
65 g Perfect Fit

Fremgangsmåde

Skræl pærerne, halver dem på langs og fjern kernehusene.

Fordel de halve pærer i et smurt tærtead med bugsiden opad.

Drys valnødder over.

Bland mandelmel og Perfect Fit.

Smuldr smøret ned i melblandingen og ælt dejen godt sammen med hænderne.

Kom dejen på et stykke bagepapir og mas den flad og rund med hænderne. Dejen skal fungere som låg på pærerne.

Vend dejen med bagpapir over på pærerne og fjern forsigtigt bagepapiret.

Bag tærten i 175 grader varmluftovn i 35 minutter.

Tip! Server med fromage frais på toppen.