Kødsovs m. bacon og oliven.
398 kcal pr personer (354g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
50 g bacon tern
1 tsk karry
2 spsk olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
600 g hakkekød
1 dåse tomatpure
Evt. 4 semidried tomater
50 g oliven med mandler
400 g grønne bønner (hartcoverts, friske eller fra frost)
2 spsk pesto
50 g parmesan
Fremgangsmåde
Svits baconen i karry.
Tilsæt olien, det finthakkede løg og det finthakkede hvidløg.
Lad det simre under låg nogle minutter.
Tilsæt kødet og lad det simre under låg i ca. 10 minutter. Rør løbende.
Tilsæt tomatpureen, soltørrede tomater skåret i strimler og oliven.
Lad kødsovsen simre i 5 minutter.
Damp bønnerne under vand nogle minutter.
Server kødsovsen med bønnerne. Toppet med pesto og flager af parmesan.
Tip: Kog evt. spaghetti til familien, hvis de ikke kan undvære det.