Karimas Chokolade cheese cake
136 kcal pr stk (52g)
Varer til 20 stk
Ingredienser til 20 stk
65g Macadamianød
30g Mandel, rå
30g Valnød
50g Kokosmel
15g Kokosfedt
150g Philadelphia light
2 stk Æg, hele, 1 stk=70 g
175g Skyr
250g Hytteost 1,5 % (7,5+)
40g Frk.Skrump Proteinpulver med Kakao
5g ren kakao
Ren vanilje
10g flydende sød
100g Chokolade 85%
Fremgangsmåde
Nødderne blendes til mel og blandes sammen med kokosmel og kokosfedt med hænderne. Tryk det i bunden af en spring form og bag i en forvarmet ovn på 175 grader i 10 min.
Hytteost, skyr, philadelphia, æg, vanile, flydende sød, proteinpulver og ren kakao blendes til en jævn masse, hældes oven på bunden og bages yderligere 30-35 min ved 175 grader. Sættes på kold natten over.
Topping: Pladen med chokolade smeltes og hældes kagen. Sættes på køl til chokoladen er stivnet.
Serves med flødeskum!!:))))
TIP: Alternativt kan man bruge Frk. Skrumps jordbær protein pulver stedet for. Så dropper man den rene kakao og chokolade og dækker den med friske jordbær