print Energifordeling pr stk

Karimas Chokolade cheese cake

Af Majbritt L Engell, Netslank 136 kcal pr stk (52g)

Varer til 20 stk

Ingredienser til 20 stk

65g Macadamianød
30g Mandel, rå
30g Valnød
50g Kokosmel
15g Kokosfedt
150g Philadelphia light
2 stk Æg, hele, 1 stk=70 g
175g Skyr
250g Hytteost 1,5 % (7,5+)
40g Frk.Skrump Proteinpulver med Kakao
5g ren kakao
Ren vanilje
10g flydende sød
100g Chokolade 85%

Fremgangsmåde

Nødderne blendes til mel og blandes sammen med kokosmel og kokosfedt med hænderne. Tryk det i bunden af en spring form og bag i en forvarmet ovn på 175 grader i 10 min.

Hytteost, skyr, philadelphia, æg, vanile, flydende sød, proteinpulver og ren kakao blendes til en jævn masse, hældes oven på bunden og bages yderligere 30-35 min ved 175 grader. Sættes på kold natten over.

Topping: Pladen med chokolade smeltes og hældes kagen. Sættes på køl til chokoladen er stivnet.

Serves med flødeskum!!:))))

TIP: Alternativt kan man bruge Frk. Skrumps jordbær protein pulver stedet for. Så dropper man den rene kakao og chokolade og dækker den med friske jordbær