print Energifordeling pr person

Æbleflæsk

Af Ida, Netslank 459 kcal pr person (372g)

Varer til 4 person

Ingredienser til 4 person

600 g stegeflæsk i skiver
2 løg
4 æbler
1 squash
3 spsk rapsolie
½ dl sukrin
Salt og peber
1 tsk tørret timian
50 g hasselnødder

Fremgangsmåde

Steg flæsket gyldent på en tør pande på begge sider til det er sprødt og gyldent.

Tag flæsket op og hæld fedtet af panden.

Læg flæskeskiverne på et stykke køkkenrulle.

Skær løg og æbler i tynde både og hak squash.

Steg grøntsagerne på en pande i rapsolie. Tilsæt sukrin og lad det smelte.

Krydr med salt, peber og timian.

Rist hasselnødder på en tør pande.

Kom grøntblandingen i et fad, læg flæskeskiver ovenpå og drys med hasselnødder.