print Energifordeling pr portion

Luksus konfekt med macadamianødder, marcipan og gojibær

Af Majbritt L Engell, Netslank 66 kcal pr portion (13g)

Varer til 24 portion

Ingredienser til 24 portion

100 g sukkerfri chokolade fx med blåbærsmag
1/2 dl fløde (38%)
1/2 dl flydende kærgaarden
75 g sukkerfri marcipan
30 g macadamianød
10 g gojibær
30 g kokosmel
1 tsk flydende sødemiddel (kan undlades)

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen sammen med fløden i en gryde ved meget svag varme, rør undervejs.

Riv marcipanen på den grove side af et rivejern.

Tilsæt flydende Kærgaarden til gryden sammen med smeltet chokolade og fløde. Hak macadamianødderne.

Kom revet marcipan, gojibær og kokosmel, hakkede macadamianødder samt flydende sødemiddel op i gryden. Rør rundt.

Kom det i en beholder belagt med bagepapir, brug fx en plastbeholder der er 12x12 cm.

Læg beholderen i fryseren i min 30 min.

Opbevares derefter i køleskab.

Skær luksuskonfekten i 24 små tern ud lige før servering.