Smørrebrød a la bikiniklar
609 kcal pr pers. (395g)
Varer til 1 pers.
Ingredienser til 1 pers.
2 stk Klidbrød
60g Kyllingebrystfilet
1 tsk kapers
1 spsk mayonnaise
1 spsk skyr
1 knsp karry
salt og peber
lidt frisk brøndkarse
et par skiver rødløg
1-2 valnød
50g Laks, røget,/varmrøget
1 tsk Pesto Verde (Løgismose)
lidt lucernespire
30g Ost 30+, fx primmadonna light
1 håndfuld frisk spinat
et par skiver rødløg
et par skiver fennikel, tyndt skåret
1/4 peberfrugt, gul
1 spsk olivenolie
1 knsp karry
1 tsk gojibær
3-5 drb flydende sød
salt og peber
Fremgangsmåde
Kog kyllingen på forånd.
Pluk kyllingen og rør den sammen med kapers, mayonaise og skyr og tilsæt sal, peber og karry.
Fordel kyllingesalaten på et klidbrød og pynt med brøndkarse, løgringe og valnød.
Skær laksen i tern, fordel den på et klidbrød og top den med pesto og lucernespirer.
Skær osten i stave.
Lav en salat af spinat, hakket løg, fennikel og peberfrugt.
Rør en dressing af olie, karry, salt, peber og flydende sød og vend den i salaten.
Top med gojibær.