

Varer til 32 portion
Ingredienser til 32 portion
Kransekage konfekt:
300 g marcipan (sukkerfri)
1 bæger æggehvider (pasteuriserede)
2 tsk flydende sødemiddel
60 g cashewnød
topping:
32 hasselnødder eller 32 valnødder eller 3 Belarte gianduja (126 gram)
Fremgangsmåde
Ælt marcipan, æggehvide og flydende sødemiddel sammen i en skål.
Blend cashewnødderne til meget fint mel. Brug fx en minhakker eller en kaffe kværn.
Rør nøddemel sammen med marcipanmassen.
Kom massen i en frysepose og klip et lille hul i det ene hjørne af posen.
Sprøjt kransekagekonfekten ud på en bageplade med bagepapir. Du kan vælge formen som på billedet eller selv finde på en anden form.
Top med topping ved at trykke en nød eller chokolade ned i et stk kransekagekonfekt. Chokolade deles til små tern med en kniv inden brug.
Bages i ovnen ved 220 grader (varmluft ovn) eller 250 gram i alm ovn i ca 6-8 minutter.
med chokolade tern = 65 kcal pr stk
med hasselnød = 55 kcal pr stk
med valnød= 75 kcal pr stk