Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
800 g skrubber
35 g hasselnødder
3 spsk. rugmel
2 æg (Blommen er MUFA = fladmave)
Salt og peber
2 spsk flydende Kærgården eller flydende Becel Olive
Tilbehør
600 g grøntsager (f.eks. broccoli, spinat, peberfrugt, grønkål)
2 spsk flydende Kærgården eller flydende Becel Olive
Fremgangsmåde
Skyl skrubberne.
Blend hasselnødderne til mel med en kaffekværn, nøddehakker eller foodprocessor.
Bland nøddemel med rugmel på en stor flad tallerken.
Pisk æggene og hæld æggemassen ud på en tallerken.
Vend fiskestykkerne i æg og derefter i hasselnøddemel.
Drys med salt og peber på begge sider.
Steg fiskene på en pande i flydende Kærgården.
Tilbehør
Kog grøntsagerne og evt. kartoflerne i vand med salt til de er møre.
Tip: Server kartofler til resten af familien.