Skyris med kokos og chokolade
131 kcal pr pers. (46g)
Varer til 12 pers.
Ingredienser til 12 pers.
2 dl piskefløde
100g Chokolade min 70%
200g Skyr
1 bæger Æggeblommer, Pasteuriserede
1,5spsk Flydende sød
1 tsk Vanillepulver
1 tsk Vanilleessens
25g Kokosmel
Evt ananaskirsebær, chokolade og kokoschips til pynt
Fremgangsmåde
Fløden piskes til skum.
Hak chokoladen groft.
Rør skyr sammen med æggeblomme, flydende sødemiddel, vanillepulver, vanilleessens og kokosmel.
Vend flødeskummen i.
Hæld massen i en form, fx en rugbrødsform med bagepapir, og sæt den i fryseren i ca. 1 døgn.
Tag isen ud i god tid så den kan nå at smelte lidt, inden du skal serverer den.
Pynt evt med hakket chokolade og kokoschip