Krokantis
329 kcal pr pers. (92g)
Varer til 6 pers.
Ingredienser til 6 pers.
170g Cavalier Stevia Hvid plade m. rice crisp
2 bæger æggeblommer, Pasteuriserede
5 spsk Suvida Strø
1 tsk Vanillepulver
2 dl piskefløde
50g Pistacienød, tørret
Fremgangsmåde
Hak den hvide chokolade groft.
Fordel chokoladen på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag chokoladen ved 110 grader i ca. 1 time. Rør rundt i massen hvert 10.-15. minut.
- Bliv ikke bekymret når massen begynder at klumpe. Det skal den. Den vil karamellisere og blive flydende senere. Hvis massen klumper, når den er færdig, kan man blende den lidt eller smuldre den med fingrene.
Pisk æggeblommer, Suvida strø, vanillepulver og suvida strø i.
Vend hakkede i 4-5 min i en skål
Pisk fløden til skum i en anden skål.
Vend forsigtigt æggeblommerne med flødeskum, hakkede pistacienødder og karamelliseret hvid chokolade.
Fordel massen i en form beklædt med bagepapir og læg den i fryseren.