Hindbærmuffinis.
136 kcal pr stk. (44g)
Varer til 18 stk.
Ingredienser til 18 stk.
2 bæger Æggeblommer, Pasteuriserede
4 spsk Suvida Strø eller Suvida Søde-bagemiddel
1 bæger Æggehvider, Pasteuriserede
4 dl piskefløde
1 tsk Vanillepulver
150g Chokolade 70-85%
75g Hindbær, dybfrost eller frisk
Evt friske bær til pynt og hakket mørk chokoalde
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommer og Suvida strø til en æggesnaps.
Pisk æggehviden stiv.
Pisk fløden til skum sammen med vaniljepulver.
Vend forsigtigt flødeskum med den stive æggehvide.
Hak chokoladen fint og mos evt bærrene lidt med en gaffel eller blend dem med en stavblender.
Vend flødeskummassen i æggesnapsen.
Vend forsigtigt chokolade og hindbær i.
Fordel massen i 18 muffinforme af silikone og lad dem fryse ind.
Tip: Isen tages ud lidt før den skal bruges så den kan nå at smelte lidt.
Pynt isene med bær og hakket chokolade.
Bruger du frosne bær skal du skolde dem med kogende vand inden du bruger dem.