Varer til 2 person
Ingredienser til 2 person
2 rensede guldbars / 400 g
Krydderurter (koriander eller mynte)
2 fed hvidløg
1 lime
500 g groftrevet gulerod
2 forårsløg
20 g kokosflager
saften fra ½ lime
Rygeostcreme:
150 g rygeost
1 spsk olie (fx macadamianøddeolie eller olivenolie)
1 håndfuld friskhakkede krydderurter (fx mynte eller koriander)
Saften fra ½ lime
salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at rense fiskene. Skær bugen op og skyl blod og indvolde ud.
Skær 3 snit på skrå på fiskenes ene side og fyld dem med tynde skiver af hvidløg samt krydderurter. Kom limeskiver i fiskenes bug. Dæk en bradepande med stanniol og smør med lidt olivenolie. Læg fiskene herpå og bag fiskene ved 200 grader i 15-20 min.
Bland revet gulerod med fintsnittet forårsløg og limesaft - drys med kokosflager.
Bland ingredienserne til rygeosten.
Pynt evt. med lime og krydderurter ved servering.