Kokoscookies med chokolade top
183 kcal pr stk. (38g)
Varer til 14 stk.
Ingredienser til 14 stk.
100g Peanutbutter eller mandelsmør
50g Kokosolie, Cosmoveda
75g Sojaflager
75g Kokosmel
50g Mandelmel
50g Suvida Sødebagemiddel eller BageSød
1 stk Æg
100 gram mørk chokolade 70%
Fremgangsmåde
Smelt kokosolien i et vandbad og bland den med peanutbutter.
Bland sojaflager i.
Bland kokosmel, mandelmel og bagesød i en anden skål og bland det derefter med kokosolien, peanutbutter og sojaflager.
Bland til sidst ægget i.
Sæt 14 klatter fordelt på bagepladen med bagepapir, tryk dem lidt flade og bag dem ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Smelt chokolade over et vandbad. Lav tynde streger med fx en enden på en ske eller en træpind.
Opbevares i lufttæt beholder.
Kan fryses.