Rød tun med pastasalat og sojabønnemos
449 kcal pr personer (406g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
200g sojabønner (fra frost) eller edamamebønner
1/2 tsk salt
2 spsk hvidvinseddike
1 knsp wasabipasta
120g Pastaskruer Fuldkorn Øko, Svansø
800g Tun, rå (skårret til bøffer)
fedtstof til stegning fx kokos olie eller olivenolie
500 g cherrytomat forskelligefarver
4 spsk olivenolie
Salt og peber
frisk timian
Fremgangsmåde
Hæld kogende vand over de frosne sojabønner.
Hæld vandet fra.
Blend bønner, wasabi pasta, salt og eddike i en blender eller foodprocesser.
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Del tomaterne.
Lad pastaen køle lidt af og bland den med tomat, olie, salt og peber.
Steg tunen i fedtstof i ca. 1-2 min. på hver side i fedtstof.
Drys med salt og peber.
Anret tunen med pastasalat. Pynt med sojabønnemos og frisk timian.