Pestokotelet med radicchiosalat.
538 kcal pr personer (326g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
1 dåse tomatpure
20 g rød pesto
4 nakkekotelet, ca 800 gram
Salt og peber
Evt. røget paprika
1 stk Salat, Radicchio rosso, rå
1 peberfrugt - gul
1 bundt løvstikke eller bredbladet persille
4 spsk Olivenolie
Lidt citronsaft
Salt og peber
30g Hasselnød, tørret
10g Persille, rå
Fremgangsmåde
Mariner kødet i tomatpure, pesto, salt og peber og evt røget paprika.
Steges i ovnen ca. 20-25 min.
Lav en salat af radicchio, gul peberfrugt og groft hakket persille.
Vend det i olie, citronsaft, salt og peber
Drys med hakkede eller hele hasselnødder inden servering.
Server det lune kød til.