print Energifordeling pr personer

Pestokotelet med radicchiosalat.

Af Majbritt L Engell, Netslank 538 kcal pr personer (326g)

Varer til 4 personer

Ingredienser til 4 personer

1 dåse tomatpure
20 g rød pesto
4 nakkekotelet, ca 800 gram
Salt og peber
Evt. røget paprika
1 stk Salat, Radicchio rosso, rå
1 peberfrugt - gul
1 bundt løvstikke eller bredbladet persille
4 spsk Olivenolie
Lidt citronsaft
Salt og peber
30g Hasselnød, tørret
10g Persille, rå

Fremgangsmåde

Mariner kødet i tomatpure, pesto, salt og peber og evt røget paprika.

Steges i ovnen ca. 20-25 min.

Lav en salat af radicchio, gul peberfrugt og groft hakket persille.

Vend det i olie, citronsaft, salt og peber

Drys med hakkede eller hele hasselnødder inden servering.

Server det lune kød til.