Frokostfrikadelle med pesto.
77 kcal pr stk (63g)
Varer til 12 stk
Ingredienser til 12 stk
150 g Laksefilet
300g hakket kylling eller Kalkun
1 stk Æg
1 stk Løg, finthakket
1 knsp tørret chili
130g Hytteost 1,5 % (7,5+)
30g Havreklid
salt og peber
1 tsk estragon
2 spsk fedtstof til stegning
Tilbehør pr person:
2 spsk rød pesto
1 skive rugbrød (kan undlades)
150-200 g grønt
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en foodprocesser og kør indtil du får en blød masse. Form 12 frikadeller og steg dem på en pande ved middel varme i oliemargarine i ca. 5 min. på hver side. Alternativt kan du også give dem 1-2 minutter på hver side og bage dem færdige i ovnen ved ca 180 grader i 15-20 min.
Pak 3 frikadeller med rugbrød og rød pesto samt grønt.