Åben bøfsandwich
468 kcal pr personer (318g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
600g hakket oksekød 3-7%
salt og peber
fedtstof til stegning, fx kokosolie eller olivenolie
2 løg
1 Avocado
20 g Pesto, grøn
1 fed Hvidløg
1/2 citron, saft heraf
1 spsk Olivenolie
2 gulerødder
3 tortilla, lille størrelse, gerne fuldkorns variant
3 spsk dijonnaise
agurk i stave
Saft fra 1 citron
1 humbel agurk
eventuelt persille til pynt
Fremgangsmåde
Form kødet til bøffer. Drys med salt og peber.
Steg dem på en pande i fedtstof i ca. 3 min. på hver side.
Skær løgene i skiver og steg dem på en pande i fedtstof. Drys med salt og peber.
Mos avocado og pesto, knust hvidløg og citronsaft.
Skræl gulerødderne og riv dem i tynde strimler med en kartoffelskræller.
Riv tortillaerne i mindre stykker.
Lav 4 bunde af tortillastykker og smør med dijonnaise.
Kom gulerodstrimler ovenpå, dernæst avocadomos, så en bøf , så løg og pynt med agurkestykker.