print Energifordeling pr personer

Åben bøfsandwich

Af Majbritt L Engell, Netslank 468 kcal pr personer (318g)

Varer til 4 personer

Ingredienser til 4 personer

600g hakket oksekød 3-7%
salt og peber
fedtstof til stegning, fx kokosolie eller olivenolie
2 løg
1 Avocado
20 g Pesto, grøn
1 fed Hvidløg
1/2 citron, saft heraf
1 spsk Olivenolie
2 gulerødder
3 tortilla, lille størrelse, gerne fuldkorns variant
3 spsk dijonnaise
agurk i stave
Saft fra 1 citron
1 humbel agurk
eventuelt persille til pynt

Fremgangsmåde

Form kødet til bøffer. Drys med salt og peber.

Steg dem på en pande i fedtstof i ca. 3 min. på hver side.

Skær løgene i skiver og steg dem på en pande i fedtstof. Drys med salt og peber.

Mos avocado og pesto, knust hvidløg og citronsaft.

Skræl gulerødderne og riv dem i tynde strimler med en kartoffelskræller.

Riv tortillaerne i mindre stykker.

Lav 4 bunde af tortillastykker og smør med dijonnaise.

Kom gulerodstrimler ovenpå, dernæst avocadomos, så en bøf , så løg og pynt med agurkestykker.