Sashimi med tun & nigella.
29 kcal pr stk (33g)
Varer til 20 stk
Ingredienser til 20 stk
400 g tun til sushi (købes hos fiskehandler)
2-4 spsk nigellafrø (se fx på netbutikken)
1 agurk
1 håndfuld lucernespirer
10 friske hindbær
10 ananas kirsebær
lidt frisk koriander
2 spsk stenbiderrogn/fiskerogn
20 tandstikker
Tilbehør:
Tamari & wasabipasta
Fremgangsmåde
Drys tunen med nigella.
Skær tunen ud i 2 x 2 cm stykker. Skræl agurkerne og skær dem i ca. 1,5 x 1,5 cm stykker - lidt mindre end tunen.
Halver ananaskirsebærene.
Sæt agurken oven på tunstykkerne. Fordel ananaskirsebær og hindbær over sashimistykkerne. Spid med små grillsticks eller smagsløse tandstikker.
Pynt nogle af stykkerne med fiskerogn
Sæt tunstykkerne på et fad og drys med lucernespirer.
Bemærk: Denne ret leverer ikke nok protein som en hovedret.