print Energifordeling pr portion

Karimas Chokoladeproteinpandekager med peanutbutter sauce

Af Majbritt L Engell, Netslank 477 kcal pr portion (341g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

100g Æggehvider, Pasteuriserede Danæg
25g Havregryn Finvalsede, First Price (eller bygflager/rugflager hvis du har PCO)
0.5 stk Banan, rå
20g Frk.Skrump Proteinpulver med Kakao
2g Bagepulver
4g Kakao Mørk, Holland

- Peanutbutter sauce
1 spsk Peanutbutter Crunchy Øko
50g Kokosmælk 6%, Blue Dragon

- Topping
0.5 stk Banan, rå

Fremgangsmåde

Æggehvider, havregryn, banan, proteinpulver, bagepulver og kakao blendes sammen og laves som alm pandekager. Afhængigt af størrelsen kan man få omkring 5-6 stk.

Peanutbutter sauce:

Hæld kokosmælk og peanutbutter i en kasserolle på medium varme og rør til saucen får en cremet konsistens. tilsæt evt lidt vand hvis den bliver for tyk.

Skær banan i skiver og læg den imellem pandekagerne og hæld saucen udover .

IN ENGLISH

100g egg whites

25g oats

0.5 pcs banana,

20g chocolate Protein Powder

2g baking powder

4g Cocoa powder, sugarfree

- Peanutbutter sauce

1 tablespoon Peanutbutter Crunchy

50g Coconut milk 6%

- Topping

0.5 pcs banana

Blend egg whites, oatmeal, banana, protein powder, baking powder and cocoa together and make the pancakes. Depending on the size you can get about 5-6 pancakes.

Peanut butter sauce:

Pour coconut milk and peanut butter in a saucepan on medium heat and stir until the sauce has a creamy consistency. Add perhaps a little water if it becomes too thick.

Cut the banana into slices and put it between pancakes and pour the sauce over it.