Karimas Chokoladeproteinpandekager med peanutbutter sauce
477 kcal pr portion (341g)
Varer til 1 portion
Ingredienser til 1 portion
100g Æggehvider, Pasteuriserede Danæg
25g Havregryn Finvalsede, First Price (eller bygflager/rugflager hvis du har PCO)
0.5 stk Banan, rå
20g Frk.Skrump Proteinpulver med Kakao
2g Bagepulver
4g Kakao Mørk, Holland
- Peanutbutter sauce
1 spsk Peanutbutter Crunchy Øko
50g Kokosmælk 6%, Blue Dragon
- Topping
0.5 stk Banan, rå
Fremgangsmåde
Æggehvider, havregryn, banan, proteinpulver, bagepulver og kakao blendes sammen og laves som alm pandekager. Afhængigt af størrelsen kan man få omkring 5-6 stk.
Peanutbutter sauce:
Hæld kokosmælk og peanutbutter i en kasserolle på medium varme og rør til saucen får en cremet konsistens. tilsæt evt lidt vand hvis den bliver for tyk.
Skær banan i skiver og læg den imellem pandekagerne og hæld saucen udover .
IN ENGLISH
100g egg whites
25g oats
0.5 pcs banana,
20g chocolate Protein Powder
2g baking powder
4g Cocoa powder, sugarfree
- Peanutbutter sauce
1 tablespoon Peanutbutter Crunchy
50g Coconut milk 6%
- Topping
0.5 pcs banana
Blend egg whites, oatmeal, banana, protein powder, baking powder and cocoa together and make the pancakes. Depending on the size you can get about 5-6 pancakes.
Peanut butter sauce:
Pour coconut milk and peanut butter in a saucepan on medium heat and stir until the sauce has a creamy consistency. Add perhaps a little water if it becomes too thick.
Cut the banana into slices and put it between pancakes and pour the sauce over it.