Varer til 12 skiver
Ingredienser til 12 skiver
100g BageSød
100g Mandel -blendes til mel
75g Kokosmel
1/2 natron
1 tsk bagepulver
1/2 tsk kardemomme
1 knsp kanel
40g Skummetmælkspulver
5 stk Æg, hele
180g Smør -eller Kærgaarden, flydende steg og bag
100g Marcipan
2 stk Æble, dansk
topping: kanel
Fremgangsmåde
Bland Bagesød, mandelmel, kokosmel, natron, bagepulver, krydderier og skummetmælkspulver i en skål.
Riv marcipanen groft på et rivejern. TIlsæt fedtstof.
Rør et æg i ad gangen og pisk godt mellem hvert for at skabe mest muligt luft i æggemassen.
Vend æggemassen sammen med "melblandingen".
Kom dejen i en bageform, fx silikoneform eller en springform, belagt med bagepapir.
Skræl de to æbler og fjern kærnehuset.
Skær dem i tynde både.
Fordel dem ovenpå dejen.
Drys med kanel på toppen.
Bages i varmluftovn ved 170 grader ca 45 min.
Tip:
Server fx skyr til eller skyr vendt med flødeskum.