Varer til 4 person
Ingredienser til 4 person
Remoulade:
300 g fromage frais
20 g mayonnaise
1 tsk karry
1 tsk gurkemeje
5 dråber flydende sødemiddel
Salt og peber
½ æble, finthakket
1 lille løg, finthakket
2 spsk kapers, finthakkede
10 cornichoner, finthakkede
Fiskepinde:
800 g sej i portionsbidder
2 sammenpisket æg
80 g rugmel
Salt og peber
30 g flydende oliemargarine til at stege i
Tilbehør:
1 broccoli
Server kartofler eller pasta til familien
Fremgangsmåde
Rør en remoulade af fromage frais, mayonnaise, karry gurkemeje, sødemiddel, salt, peber, æble og løg.
Drys rugmel, salt og peber på en flad tallerken.
Vend fiskene i sammenpisket æg og dernæst i rugmel.
Steg dem i oliemargarine i 1 minut på alle 4 sider.
Pluk broccolien i buketter og damp dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter.