Tomatsuppe
663 kcal pr portion (744g)
Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
2 fed Hvidløg, rå
1 stk Porre, rå
fedtstof til stegning
1 tsk karry
4 stk Tomat, dansk, rå
140g Tomatpure
2 spsk tamari
3 dl Vand, drikke-, vejl. værdier
1 bundt løbstikke
120g Piskefløde, Karoline
300 g magert kød
50 g ost, max 17%
2 spsk pesto
Fremgangsmåde
Snit hvidløg og porre.
Svits det i en gryde med fedtstof og karry.
Tilsæt efter nogle minutter tomater hakkede i tern og tomatpure.
Kom tamari, vand og lidt salt og peber i.
Lad suppen simre under låg 15 min.
Blend derefter suppen med en stavblender eller i en foodprofessor.
Tilsæt fløde og løvstikke og blend igen.
Tilsæt evt vand hvis suppen er for tyk.
Skær kødet i tern. Steg det evt på en pande i fedtstof.
Anret suppen i en skål, toppet med kød, ost og pesto.