

Stenalder knækbrød, urtekram
150 kcal pr stk (35g)
Varer til 20 stk
Ingredienser til 20 stk
500g Stenalder Brødblanding fx Low Carb bageblanding fra Urtekram eller fra Svansø. 1 pose. Alternativ kan du selv blande: hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner og græskarkerner, mandler og grovvalset havregryn. Tilsæt 1 spsk HUSK eller pofiber til blandingen.
1 tsk salt
1/2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
2 dl Vand
Fremgangsmåde
Blend posens indhold i en minihakker, så det bliver til groft mel.
Bland det med resterende ingredienser.
Fordel "dejen" på et stykkebagepapir, på en bageplade.
Rul massen jævn mellem to stykker bagepapir.
Skær med en kniv ned i dejen så du får ca 20 knækbrød.
Bag det ved 160 grader i ovnen ca 55 minutter.