print Energifordeling pr portion

Rødkålssalat med sesamdressing

Af Majbritt L Engell, Netslank 237 kcal pr portion (152g)

Varer til 6 portion

Ingredienser til 6 portion

300g Rødkål, rå
140g Granatæble, punisk æble, råt
2 kakifrugter
50g Salat, Radicchio rosso, rå (kan undlades)
100g Peberfrugt, gul
75g Pecannød, tørret
30g Sesamfrø, afskallede
18g Rapsolie
18g Sesamolie
citronsaft, citronskal, salt og peber
Frisk Persille eller løvstikke

Fremgangsmåde

Snit kålen i lange tynde strimler, brug evt. en foodprocessor. Bank kernerne ud af granatæblet.

Snit peberfrugten til strimler.

Riv radiccio

Bland kål, granatæblekerner og peberfrugt sammen.

Rist sesamfrøene på en tør pande ca 2-4 min. Ryst undervejs.

Rør olie, citronsaft, revet citronskal, flydende sødemiddel, salt og peber sammen. Vend det i salaten sammen med sesamfrø.

Rist pekannødderne på en tør pande nogle minutter.

Drys dem over salaten.

Pynt med løvstikke.