Brombærkugler
119 kcal pr stk (31g)
Varer til 18 stk
Ingredienser til 18 stk
100g mandelmel eller 75 g kokosfibre
120g Kokosmel
50g suvida strø eller Frk Skrump SuperSød
1/2 tsk vaniljepulver
150g brombær, dybfrost
100g mørk chokolade min 70%
10g Pistacienødder
30g hasselnøddeflager
Fremgangsmåde
Bland mandelmel med kokosmel, suvida strø og vaniljepulver.
(Giv altid bær fra frost et opkog i vand eller skyld dem i kogende vand). Blend brombærerne til en ensformet masse og rør det hele sammen.
Form i 18 små kugler og stil i fryseren 15-20 min.
Smelt chokoladen i et vandbad, rul ca. 12 af kuglerne i chokoladen. Drys en tredjedel med finthakkede pistacienødder og en tredjedel med hasselnøddeflager og stil dem i fryseren i yderligere 5 min.