And og ovnbagt græskar i svøb
397 kcal pr personer (493g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
600g and, brystkød
lidt olivenolie eller rapsolie
1 stk hokkaidogræskar
1 stk aubergine
30g Pesto Verde (Løgismose)
200g Parmaskinke (Prosciutto di Parma)
2 spsk tamari soja
frisk rosmarin
1/2 tsk karry
frisk timian
10-15 hakkede mandler
salt og peber
Fremgangsmåde
Skær græskar og aubergine i både og pensl med pesto, olie, salt og peber.
Rul 3-4 både i hver skive parmaskinke.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
Fjern sener og hinder fra kødsiden på anden.
Med en skarp kniv skæres skindet i tern. Pas på ikke at skære ned i kødet.
Varm panden op, den skal være hed og læg brystet på panden med skindsiden nedad og skru en anelse ned. Der behøves ikke fedtstof. Når skindet er blevet gyldent, krydres det med salt og peber. Vend brystet om og steg det med kødsiden nedad. Vend kødet min. 2 gange undervejs. Steges i ca. 15-20 min.
Skær andebrysterne i skiver og server med græskar i svøb.