print Energifordeling pr personer

Julesalat og ramsløgsdip

Af Majbritt L Engell, Netslank 139 kcal pr personer (206g)

Varer til 4 personer

Ingredienser til 4 personer

1 fed hvidløg
et bundt ramsløg
2 håndfulde frisk timian
1 rødløg
saften fra 1 lime
500g Skyr
3 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
rosa peber
salt
1-2 julesalathoveder

Fremgangsmåde

Riv hvidløget.

Hak ramsløg, timian og rødløg fint. Bland limesaft, skyr, hvidvinseddike.

Smag til med knust rosa peber og salt.

Vend det med skyr, salt og rosa peber. Rør limesaft i.

Anret dippen i blade af julesalat. Du får ca 8-12 julesalatblade med fyld ud af portionen, alt efter størrelsen på julesalat.

Tip: skønt tilbehør til f.eks. fisk.