Broccolisalat med granatæble og feta
348 kcal pr personer (319g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
60g linser, f.eks. du puylinser, (ukogt vægt)
1 broccoli
1/4 raddichiosalat, bladene herfra
1 pære
1 granattæble
3 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
lidt salt og peber
evt. 5 dråber flydende stevia eller flydende sødemiddel
30g pecannødder
150g feta, akadia 16%
Fremgangsmåde
Kog linserne efter anvisningen på pakken.
Når linserne er kogt hældes vandet fra og linserne stiles til side.
Pluk broccolien i mindre buketter.
Hæld kogende vand over buketerne og lad dem trække i vandet i en skål ca 5 min.
Riv raddichiobladene i grove stykker.Skær pære i tynde både.
Del granatæblet og bank kernerne ud, ved at slå på bagsiden af æblet med en ske.
Anret salaten på et fad.
Lav en dressing af olie, hvidvinseddike, salt og peber, og evt. flydende stevia.
Hæld dressingen over salaten.
Vend linserne i salaten.
Rist pekannødderne på en tør pande nogle minutter og top salaten med pekannødder og grofthakket feta.