Cremet hvidkålscouscous & ovnstegt poussiner
433 kcal pr personer (407g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
4 poussiner
2 citroner skårret i både
4 grene frisk rosmarin eller 4 tsk tørret rosmarin
350g hvidkål, rå
1 bundt bredbladet persille
2 spsk Kapers
2 bananløg
1/2 dl citronolie, fx olivenolie med citronsmag
0.5 dl Kokosmel
salt og peber
Fremgangsmåde
Skær rumpen af poussinerne.
Put citronbåde og rosmarin ind i poussinerne. Kom dem i et ildfast fad og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min.
Kom hvidkålen, persille, kapers og løg i en blender og blend det til små stykker.
Rør kokosmel og citronolie i. Smag til med salt og peber.
Tip: server evt lune tortilas (lille størrelse) til retten. 1 stk pr person