print Energifordeling pr stk

Forårsruller

Af Majbritt L Engell, Netslank 53 kcal pr stk (48g)

Varer til 16 stk

Ingredienser til 16 stk

2 fed hvidløg
3 forårsløg
2 spsk kokosolie til stegning
350g hakket oksekød 3-7%
1 squash, gul eller grøn
100g hvidkål
1 spsk friskrevet ingefærrod
saften og skallen fra 1 lime
1 spsk grøn karry pasta
2 spsk soja, gerne tamari
1 håndfuld babyspinat
1/2 raddichio
en pakke rispapir

Fremgangsmåde

Hak hvidløg og forårsløg fint.

Skær spuashen i tynde stave eller skræl den til tynde strimler med en gulerodskræller.

Hak kålen i tynde strimler.

Svits forårsløg og hvidløg på en pande i kokosolie.

Tilsæt oksekødet. Lad det svitse ca 5-8 min.

Tilsæt friskrevet ingefærrod, skal og saft fra limefrugt, grøn karry, og soja.

Steg blandingen i ca. 3 min mere. Tilsæt tilsidst squash og hivdkål.

Lad det svitse til grøntsagerne er let sprøde.

Stil blandingen til side.

Fugt en efter en rispapirstykkerne med vand.

Læg spinat og radicchio på hvert stykke rispapir. Tilsæt derefter

kødfyld og luk dem sammen.

Serves forårsruller med soja, fx tamari.