Bøf stroganof med squash & rosmarin
595 kcal pr personer (415g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
1 løg
30 g smør
750 g skært oksekød
1knsp cayennepeber
2-3 kviste rosmarin
10-15 brune champignon eller andre svampe
2 squash
2 dl bouillon
1 dåse tomatpuré (140 g)
4 spsk cremefraiche 38%
20 g majsstivelse, maizena
salt og peber
tilbehør:
100 g brune ris eller parboilled ris
40 g vilde ris
finthakket persille eller løvstikke
Fremgangsmåde
Sæt risene over i en gryde med vand. Lad dem simre som anvist på pakken. Hak løg fint. Svits det i en gryde med smørret. Tilsæt kødstykkerne, og brun dem nogle minutter, mens du rører i gryden. Tilsæt cayennepeber og rosmarin. Tilsæt champignon skåret i kvarte og squash skåret i halve skiver. Lad det simre under låg i ca. 10 min.
Kom bouillonvand og tomatpuré i retten. Rør godt rundt. Tilsæt cremefraiche. Bland derefter maizena med vand efter pakkens anvisning, og tilsæt lidt ad gangen, indtil retten får den rigtige konsistens.
Lad retten småsimre i ca. 1/2 time, til kødet er mørt. Smag til med salt og peber.
Vend risene med finthakket persille, og servér med den varme gryderet.