Spicy kyllingegryde med kokoschips
401 kcal pr personer (431g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
2 løg
2 spsk kokosolie
1 spsk karry
1 knsp tørret knust chili
1 tsk røget paprika
100 g champignon i skiver
800g hakket kyllingekød
2 squash, alle typer
1 lime, saften heraf
100 g sorte oliven, f.eks. kalamata
salt og peber
Pynt: kokosflager. pesto og frisk persille
Fremgangsmåde
Hak løg fint og kom dem i en gryde med kokosolie.
Tilsæt karry, chili, og røget paprika. Lad det svitse nogle minutter.
Tilsæt champignon i skiver og hakket kyllingekød. Rør i gryden.
Lad det simre 5-8 minutter under låg. Rør jævnligt.
Skær de to squash i tynde skiver og kom dem i gryden med limesaft og sorte oliven.
Lad retten simre under låg i 5-10 min. mere.
Smag retten til med salt og peber.
Servér retten med kokosflager, pesto og frisk persille.