print Energifordeling pr person

Grillet laks og grønt med tzatziki

Af Ida, Netslank 467 kcal pr person (517g)

Varer til 4 person

Ingredienser til 4 person

4 laksefileter
1 squash
1 aubergine
2 store peberfrugter
1 bundt forårsløg
½ dl olivenolie
Salt og peber

Tzatziki:
400 g kvark
1 groftrevet agurk
1 fed presset hvidløg
2 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
½ tsk salt

Fremgangsmåde

Lav en tzatziki af kvark, revet agurk, hvidløg, olivenolie, citronsaft og salt.

Skær aubergine og squash i skiver og peberfrugterne i kvarte.

Kom grøntsagerne i en frostpose sammen med olie, salt og peber. Ryst posen godt, så olien bliver fordelt.

Læg grøntsager og laks på grillen i ca. 4 minutter på hver side. Alternativt kan du grille det i ovnen eller på en grillpande.