Fyldte pandekager med laks og flødespinat
477 kcal pr person (419g)
Varer til 4 person
Ingredienser til 4 person
600 g flødestuvet spinat fra frost
300 g hytteost
Evt. 1 knps stødt muskatnød
Salt og peber
4 laksefileter (fx fra frost)
4 tortillapandekager
50 g revet ost 20+
25 g finthakkede hasselnødder
Fremgangsmåde
Lad laksen tø op i køleskabet.
Opvarm spinaten i en gryde. Tilsæt muskat, salt og peber.
Skær laksen i tern og kom dem i spinaten. Lad det simre ved middel varme i 5 minutter.
Sluk for varmen og rør hytteosten i.
Fordel fyldet på midten af de 4 pandekager, rul dem sammen og læg dem tæt sammen i et ovnfast fad beklædt med bagepapir.
Drys med revet ost og finthakkede hasselnødder.
Gratiner pandekagerne ved 180 grader varmluftovn i ca. 10 minutter..