Cheesecake med hvid chokolade og lime
131 kcal pr skiver (65g)
Varer til 16 skiver
Ingredienser til 16 skiver
100g Mandelmel
2 spsk Sukrin+
1/2 tsk vanijlepulver
4 spsk Flydende Ama, økologisk
150g sukkerfri hvid chokolade
2 bæger Æggeblommer, Pasteuriserede Danæg
400g philadelfia light
2 stk Lime, rå ØKO
2 bæger Æggehvid
Fremgangsmåde
Bland mandelmel, sukrin+ og vaniljepulver og ælt det sammen med flydende Ama.
Dejen er meget løs. Tryk den ned i Prik i bunden med en gaffel.
Bag bunden ved 160 grader varmluft i ca. 15-20 min.
Lad bunden køle lidt af før du kommer chokoladefyld på toppen. Stil den fx i fryseren 30 min så sætter den sig lynhurtigt.
Smelt chokoladen i et vandbad. Lad den køle lidt af og pisk derefter æggeblommerne i. Pisk osten og limesaft og -skal i lidt af gangen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i osteblandingen.
Hæld blandingen over den afkølede bund og lad kagen stå i fryseren et par timer indtil ostcremen er stivnet.
Tag kagen ud inden du serverer den.
Pynt med bær.