Konfektkugler med hvid chokolade & abrikos
96 kcal pr stk (19g)
Varer til 20 stk
Ingredienser til 20 stk
75g tørrede abrikoser
60g Mandel/mandelmel
1 spsk Kokosolie
1 plade hvid chokolade, fx Cavalier Stevia Hvid bar m. rice crisp
2 spsk piskefløde
80g Kokosmel eller 60 kokosfiber
1 tsk salt
5-8 dråber romessens eller mandelessens
Pynt: 50 g hasselnøddeflager og/eller finthakket pistacienødder.
Fremgangsmåde
Kog de tørrede abrikoser i vand i ca. 10 min. Hæld alt vandet fra og blend dem med en stavblender.
Mal mandlerne i en kaffekværn, blender eller minihakker.
Smelt hvid chokolade og fløde over et vandbad.
Rør begge dele sammen med de resterende ingredienser.
Lad massen stå på køl nogle timer.
Tril konfektmassen til små kugler.
Rul dem i hasselnøddeflager og pistacienødder.
Obevares i køleskabet.