Hvid chokolade nougat
69 kcal pr skive (13g)
Varer til 30 skive
Ingredienser til 30 skive
200g Cashewnød
120g Mælke chokolade, Sukkerfri, fx fra Cavalier
2-3 tsk flydende sødemiddel
2 spsk Fløde 38 %, piskefløde
50g Mandelflager
Fremgangsmåde
Rist cashewnødderne på en tør pande i 2-4 min. og blend dem i en foodprocesser i 3-5 min. ved højeste hastighed. Efter noget tid samler de blendede nødder sig til en blød klump.
Smelt chokolade og fløde langsomt over et vandbar.
Bland smeltet chokolade, sødemiddel og nøddemasse sammen. Brug en ske til at røre sammen.
Fordel massen på et stykke bagepapir og rul den til en tyk pølse.
Rist mandelflagerne på en tør pande ganske kort.
Rul pølsen i ristede mandelflager. Stil den i køleskabet et par timer.
Skær skiver af rullen inden servering.
Nydes kold.