Cookies med macadamianødder og mørk chokolade
147 kcal pr stykker (36g)
Varer til 22 stykker
Ingredienser til 22 stykker
2 Æg
100g Flydende Kærgaarden Steg og Bag eller rapsolie
50g mørk chokolade 70-85%
80g macadamianødder
100g rugmel
200g mandler eller mandelmel
1 tsk bagepulver
120g Frk.Skrumps BageSød eller Suvida sødebagemiddel
Fremgangsmåde
Pisk æg og Flydende Kærgaarden sammen i en skål.
Hak chokoladen.
Bland hakkede chokolade, hakkede macadaminødder, rugmel, mandelmel,
Rør derefter æggemassen sammen med de tørre ingredienser.
Sæt 22 dejklatter på en bageplade belagt med bagepapir.
Tryk dem flade med bagsiden af en våd ske.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
Opbevares i kagedåse med bagepapir imellem kagerne, så de ikke klistrer sammen.