print Energifordeling pr stk

Fiberrige Kammerjunkere

Af Majbritt L Engell, Netslank 17 kcal pr stk (5g)

Varer til 90 stk

Ingredienser til 90 stk

110g Mandler
70g Elverbrøds blanding
20g Skummetmælkspulver
10g Skallin
60g Frk.Skrumps BageSød
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
2 æg
70g Rapsolie
3 tsk flydende sød
Saft og skal af 1 øko citron

Fremgangsmåde

Bland først alle tørre ingredienser.

Pisk dernæst alle fugtige ingredienser sammen i en skål for sig - dvs citronskal, -saft, æg, sød og olie.

Bland de våde og tørre ingredienser sammen og rør dejen godt sammen med en grydeske ell. lign.

Tril 45 kugler, fugt evt hænderne imens, og sæt kuglerne på 2 bageplader med bagepapir.

Giv kuglerne et let tryk med fingeren.

Bages midt i ovnen 15 minutter ved 200 grader.

Hold øje med dem, de bliver pludselig mørke.

Tag kuglerne ud, og lad dem køle af.

Skær dem forsigtigt - de er lidt porøse - igennem med en savtakket kniv.

Bag junkerne yderligere 40-45 minutter ved 100 grader. Hold øje med dem.

Lad dem afkøle på en bagerist.

Opbevares i kagedåse.