Varer til 20 portion
Ingredienser til 20 portion
30 g mandler
30 g pekannødder
30 g macadamianødder
4 spsk. Fiberstrø
½ tsk. kanel
1 knsp saltflager
30 gram Suvida toppingsauce Toffee
150 g sukkerfri chokolade min. 70%
Pynt:
Frysetørret bær
Suvida toppingsauce Toffee
Fremgangsmåde
Mandler og pekannødder ristes på en tør pande.
Bland dem med macadamianødder, fiberstrø, kanel og saltflager.
Fordel massen i en rugbrødsform belagt med bagepapir.
Hæld karamelsaucen over.
Smelt chokoladen over et vandbad. Og hæld det over massen.
Stil det i fryseren ca ½-1 time.
Tag det frosne chokoladebrød ud af fryseren.
Pynt med frysetørret bær og Suvida Toffee toppingsauce.
Skæres det i brud eller stave.
Opbevares i fryseren.