Varer til 12 stk
Ingredienser til 12 stk
75 g mandler, smuttede
50 g afskallede hasselnødder
50 g mandelflager
50 g Suvida Sødebagemiddel
75 g piske-fløde
20 g smør
1 spsk Suvida Topping sauce, Toffee
en knivspids salt
en knsp vaniljepulver
Pynt: 150-200 gram mørk chokolade
Cylinderform 5-7 cm
Fremgangsmåde
Hak mandler og hasselnødder uden skal.
Bland dem sammen med mandelflager
Bring smør, Suvida Sødebagemiddek, fløde, sirup, vanilje og salt i kog i en gryde.
Tag gryden af varmen, og tilsæt det til nødderne.
Beklæd en bageplade med bagepapir, placer seks 12 små cylindere på pladen (cirka 7 cm i diameter) og fordel massen deri.
Bag kagerne i cirka 10 min ved 180 grader (til de får en gylden farve.)
Lad dem køle af, og dyp bunden af kagerne i smeltet (tempereret) chokolade.
Opbevares på køl.