print Energifordeling pr stk

Florentiner

Af Majbritt L Engell, Netslank 198 kcal pr stk (43g)

Varer til 12 stk

Ingredienser til 12 stk

75 g mandler, smuttede
50 g afskallede hasselnødder
50 g mandelflager

50 g Suvida Sødebagemiddel
75 g piske-fløde
20 g smør
1 spsk Suvida Topping sauce, Toffee
en knivspids salt
en knsp vaniljepulver
Pynt: 150-200 gram mørk chokolade

Cylinderform 5-7 cm

Fremgangsmåde

Hak mandler og hasselnødder uden skal.

Bland dem sammen med mandelflager

Bring smør, Suvida Sødebagemiddek, fløde, sirup, vanilje og salt i kog i en gryde.

Tag gryden af varmen, og tilsæt det til nødderne.

Beklæd en bageplade med bagepapir, placer seks 12 små cylindere på pladen (cirka 7 cm i diameter) og fordel massen deri.

Bag kagerne i cirka 10 min ved 180 grader (til de får en gylden farve.)

Lad dem køle af, og dyp bunden af kagerne i smeltet (tempereret) chokolade.

Opbevares på køl.