print Energifordeling pr portion

Nem tærte med rejer, feta og broccoli

Af Majbritt L Engell, Netslank 349 kcal pr portion (286g)

Varer til 6 portion

Ingredienser til 6 portion

3 tortillaer, supermarked variant (den lille variant og gerne den med fuldkorn)
350 g rejer (fx fra frost, eller i lage)
1 broccoli, frisk (eller 500 g frost broccoli)
200 g feta (max 16%)
8 æg
1 dl mælk (fx mini eller letmælk)
1 tsk. estragon
½ tsk. stødt muskatnød
Lidt salt og peber

Fremgangsmåde

Fordel tortillapandekagerne i et stort tærtefad som er belagt med bagepapir. Del evt. den ene tortilla så det dækker hele fadet. Fordel de frosne rejer over tortillaerne og derefter broccolibuketterne. De må også gerne være frosne. Smuldr fetaen over. Pisk æg og mælk med krydderierne. Hæld det over tærten.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 60 min.

Tip: Spis salat til