print Energifordeling pr stk

Sprøde nødde-knækbrød

Af Majbritt L Engell, Netslank 125 kcal pr stk (31g)

Varer til 20 stk

Ingredienser til 20 stk

80 g valnødder eller hasselnødder
80 g mandler
70 g sesamfrø
70 g hørfrø
200 g kamutmel
40 g rapsolie
1 æg
1 tsk. salt

Fremgangsmåde

Stil ovnen på 180 grader.

Blend mandler og valnødder/hasselnødder og sesamfrø i en kaffekværn/minihakker.

Tilsæt hørfrø og kamutmelet.

Rør olie, æg og salt i. Bland det godt.

Læg dejen på en stykke bagepapir og læg derefter et stykke bagepapir ovenpå. Rul dejen tynd med en kagerulle. Vend evt. dejen i bagepapir løbende så du ruller på begge sider.

Bages i overest ovnen i ca, 10-15 minutter. Hold øje med dem, da de hurtigt tager farve. Opbevar dem i en dåse, så kan de holde sig længe.

Tip: Pynt med birkes, anisfrø, salt eller hvad man har lyst til.